Omicron Service - Service autorizat Panasonic, Sony, JVC, Sanyo, Lenovo

Your Shopping cart is empty.

Smart Home Panasonic

Panasonic Smart Home va oferta liniste sufleteasca.

 

 

Transformarea casei dumneavoastra intr-una mai inteligenta nu a fost niciodata mai simpla. Dispozitivele noastre pot fi utilizate si configurate in mai multe moduri si combinatii. Acestea va permit sa controlati si sa monitorizati bunurile, oferind o senzatie de siguranta sporita cand sunteti plecat de acasa.

Siguranta casei.

Sunteti informat cand are loc un incident acasa. Senzorii de miscare, senzorii pentru geamuri/usi si camerele de supraveghere va pot informa prin dispozitivul smart cu privire la detectarea unei miscari, precum deschiderea unei usi sau miscarea unei persoane.

Controlul casei.

Priza inteligenta permite crearea unui program si pornirea/oprirea electrocasnicelor si dispozitivelor.

Monitorizarea casei.

Cand sunteti in aer liber sau plecat de acasa, camere de supraveghere din interior si exterior permit vizualizarea imaginilor live prin dispozitivul smart chiar prin comunicare bidirectionala.

Monitorizati si controlati casa dumneavoastra prin smartphone sau tableta descarcand aplicatia noastra usor de folosit.

Armati dispozitivul acasa (pe timpul noptii). Armati cand sunteti plecat la serviciu sau in vacanta sau personalizati dispozitivele pentru a activa fara sa fie armate, sa aprinda luminile la utilizarea senzorilor.

Camera Full Color cu mod nocturn permite vizualizarea a ceea ce se petrece in casa. Este usor sa faceti o poza sau o inregistrare. Senzorii integrati video, audio si de temperatura pot fi utilizati sa declanseze alte dispozitive. Microfon si difuzor integrat pentru comunicare bidirectionala.

Orice miscare declanseaza senzorii si trimit notificari la dispozitivul smart.

Controlati luminile sau electrocasnicele cu ajutorul prizei inteligente de de pe canapea. Creati propriul program zilnic. Este mai usor decat credeti.

Dispozitivul optional DECT cu receptor fara fir primeste rapid alertele si poate primi si realiza apeluri pe linia telefonica fixa. Puteti utiliza smartphone-ul sau tableta pentru a primi si realiza apeluri pe linia de telefonie fixa.

Cerinte:

- Router wireless cu conexiune la internet.

- Dispozitivele mobile compatibile sunt: iPhone 4 sau ulterir, iPad sau iPad mini (iOS 6.0 sau ulterior), Android 4.0 (sau ulterior).

- Dimensiune minima recomandata a ecranului: 1280 x 720 (continutul ecranului poate sa nu fie afisat pe dispozitivele cu ecran mai mic).

There are no products matching the selection.